for YOU :)

Assalamualaikum

listening yuna again and this time i listen to MEMO. her new song. and its 
GREAT ! trust me :)

okay, hari ni aku rush ke jusco pada jam 1230 tuk lunch with cik yaya maria :)
memang dah janji pun.hehe.first of all,aku dah janji dengan dia nak bagi purse kat dia sebagai hadiah hari jadi dia.hehe.

dengan berbekalkan kereta avanza terus zoom zoom ke jusco.sampai sampai aku  terus jalan jalan tuk cari purse tuk dia.haha.baru nak beli.tak patut aku.haha.dah beli purse tu,then aku belikan dolphin comel ngan angry bird yang biru.

then tunggu punya tunggu ,dia pun sampai. sesudah sampai terus bagi dia gift tu then terus pegi lunch :) kat pizza hut. aku belanja :)

after awkward moment dengan dia.yelah,mana taknya .aku ni dah lah pemalu,pendiam.so,tak tahu nak cakap apa.haha.sory ye yaya :(

So

anyway,i hope you like the presents that i gave to you :)


5 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

romantiknye bagi hadiahh..pewwitt! hehehe..sweett..=) singgah and follow u..=)

www.fierapirot.bolgspot.com said...

romantiknye bagi hadiahh..pewwitt! hehehe..sweett..=) singgah and follow u..=)

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

HAHA. sebgaia kawan saja :D terima kasih :)

~yAyA mAr!a~ said...

betul tu betul. thankz lah afiq!.
ngee~

along_patel said...

tapi tapi......haha