untitled

Assalamualaikum . . .

Malam ni dan seperti malam yang sebelum sebelumnya , kerja saya hanyalah mengupdate facebook , baca twitter orang , chat dengan orang yang fake , wall to wall , tonton anwar hadi di youtube and he is so great ! cakap english power ! budak TESL lah katekan ! memang tak leh den nak tanding ! memang superb !

okay fine , ni malay punye . ni yang paling aku suke :D
*winkwink*

HAHA

anyway, memang bosanlah kalau setiap malam buat perkara yang sama. do the same thing, but in different night. nak blogwalking pon malas . sampai dah tak tahu nak buat . 

hoping , selepas baru dapat lesen hari ni, aktiviti di waktu siang bolehlah dipenuhi dengan driving.wahaha. then malam tidur saja :D

SO

<3 adieu <3

1 comments:

... said...

as salam..

hm..
betul tu. sokong.
minda seperti ni semakin berkembang dalam minda ank2 muda sekarang.
sungguh menakutkan..
apa yag boleh kita lakukan laki jika pemimpin kita sendiri menolak cara hukuman dan ajaran Islam bagi dilaksanakan kepada penganut agama Islam. kita bukan nak menunjuk kepada dunia bahawa Islam itu kejam.tapi sebagai pengajaran. cuab tengok. seperti hukuman sivil. bukan mampu menyedarkan pun.

yang penting, kita berusaha untuk mengubah minda mereka sebelum terlambat. walaupun kubur lain2, apa yang kita lukakan ini samada tidak membantu, akan dipersoalkan oleh-Nya..

beringat..
beringat..

maaf lamabt ziarah. sibuk dengan kerja.memang jenis workholic.
oh ya.ada entri terbaru. tapi tak masukan dalam senarai. tajuknya agak kontroversi. tapi bertujuan untuk mendidik =)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/saya-menawarkan-sex-semurah-rm10-mahu.html
entri terbaru dan baru:


entri baru:

1) internet slow dan selalu disconnect? ada penyelesaiannya.baca tutorial saya

2) blogging tips yang ringkas versi seni lukis kaca

3) Jawatan terbuka untuk perdana menteri dan menteri-menteri dalam diri

4) broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya