persepsi|AFIQ : pendapat anda ?

Assalamualaikum :)

Hey guys! I'm back. Its been a busy week. Kelas memanjang. walaupun ada kelas asik cancel. Kelas BEL -.- sik cancel je. penat menunggu .haihh.harapa tak ganti lah kelas yang tak de tu. penat dol! 

Anyway, in this post , aku nak mintak pendapat korang yang baca. If korang baca k. 

Apa pendapat korang dengan statement di bawah :

Perempuan cakap lelaki hensem, normal.
Perempuan cakap perempuan lain cantik, normal?

Lelaki cakap perempuan cantik, normal.
Lelaki cakap lelaki lain kacak, normal?

Perempuan pakai cardigan, normal.
Lelaki pakai cardigan, normal?

Lelaki pakai baju/seluar ketat, normal.
Perempuan pakai baju/seluar ketat, normal?

Perempuan cakap dengan lelaki/perempuan "awak,saya", normal.
Lelaki cakap dengan lelaki "awak,saya", normal?

Perempuan pakai beg besar macam handbag, normal.
Lelaki pakai beg besar macam handbag, normal?

Perempuan nangis, normal.
Lelaki nangis, normal?

Perempuan/Lelaki pakai bahasa seperti :"Aquw x nak cayunk kw lagiwwwww"
sungguh tak normal, datang dari planet mana?


5 comments:

wanda said...

bg wan biase je kalau lelaki buat apa yg perempuan selalu buat..but yg part perempuan pkai seluar ketat tu mmg agak x normal sbb knonnye ikut trend..tp kbnyakkannye ramai perempuan yg pkai mcm tu..hihii

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

tapi bagi aku, lelaki antara lelaki panggil "awak, saya" geli !haha

Kaki Wayang said...

Blog anda sudah diiklankan secara percuma di sini..sila lihat Image slider..

http://informations-the.blogspot.com/

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

woahhhhh! terima kasih :)
ni yang kena selalu update ni :D

terima kasih banyak banyak :DD

Hazirah Zain said...

yg last sekali tu mmg betol.